Klima og Bygg AS

Velkommen til Klima og Bygg AS. En totalentreprenør som utfører oppdrag innen nybygg, rehabilitering, service og vedlikehold av bygningsmasser for offentlige og private eiendomsforvaltere. Vi har spisskompetanse innen bygg og tekniske fag, med bred erfaring innenfor de mest kjente entreprisekontrakter. Selskapet har over 50 egne ansatte med faglige ferdigheter som leverer høy kvalitet.

Om selskapet

Klima og Bygg AS er et mellomstort entreprenørselskap, etablert 2005, som utfører byggeprosjekter i Oslo og omegn. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen fra tidligfase til ferdigstillelse. Vårt firma har lang erfaring med store og mindre byggeprosjekter med stor grad av kompleksitet. Alle med høye krav om å tilfredsstille nye TEK- krav, miljøkrav og energikrav.

Vi er er sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan – og bygningsloven

  • Sentral godkjenning i prosjektering av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3.
  • Sentral godkjenning for arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 2.
  • Utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 2.
  • Utførelse av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3.

Våre virksomhetsområder omfatter nybygg, rehabilitering og restaurering. Service og vedlikehold av bygningsmasse for offentlige og private eiendomsforvaltere. Vi prosjekterer og installerer ventilasjonssystemer til nye og eksisterende bygg.

Klima og Bygg er en framoverlent samarbeidspartner med gode lederegenskaper og egne ansatte. I samspill med oss vil involverte parter oppleve tillit, åpenhet og verdiskapning. Vi har et godt nettverk av leverandører og underleverandører, og evner å sikre kvalitet og leveringsdyktighet gjennom hele prosjektet.

Våre datterselskaper Air-Tech AS og Martin Kristiansen AS leverer tjenester innen regulering, service og vedlikehold av ventilasjon, kjøleanlegg og varmeanlegg.

Vår kundeportefølje dekker store avanserte utbyggingsprosjekter for offentlig til privat eiendomsforvaltere, innenfor nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Våre ansatte

Selskapet består i dag av over 50 unike medarbeidere med ferdigheter innenfor bygg og tekniske fag. Ledelsen har lang bakgrunn innen prosjektledelse, administrasjon og økonomi.

Prosjektledelsen består av erfarne prosjekt- og anleggsledere som er strukturerte og proaktive med god gjennomføringsevne. Våre egne ansatte er fagutdannede tømrere og ventilasjons montører som leverer høy kvalitet.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker karrieremuligheter hos oss.

Bærekraft og miljø

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall og ombruk, transport og innkjøp.

Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Våre resultater er offentlig tilgjengelig her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere. Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 99 52 50 50