Ventilasjon – for et sunnere innemiljø

Tiltaksklasse III (entrepriser, Service og vedlikehold)

Klima og Bygg AS prosjekterer, leverer og installerer ventilasjonssystemer til nye og eksisterende bygg. Energieffektive ventilasjonsanlegg og løsninger tilfører frisk og ren luft til bygget, samt fjerner forurenset brukt luft. Vi prosjekterer ventilasjonsanlegget etter bygget og kundens behov for best resultat.

Saken fortsetter under bildet

Ventilasjon til alle typer bygg

Klima og Bygg leverer alle ventilasjonstekniske ytelser, inkludert ventilasjonskjøling, i forbindelse med byggeprosjekter og ventilasjons installasjoner. Enten det er i nybygg, boligbygg, offentlig bygg, næringslokaler, industribygg, eller verneverdige bygg. Vi har sentral godkjenning i prosjektering av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3. Utførelse av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3.

Hvorfor er godt inneklima viktig?

Vi tilbringer mer tid inne enn før og luften vi puster inn har mye å si for vår helse, velferd, trivsel og produktivitet. Hensikten med et velfungerende balansert ventilasjonssystem er å sikre riktig temperatur og tilføre ren frisk luft. God sirkulasjon fjerner varmeoverskudd, luftforurensing og fuktighet. Dette gir et optimalt produksjonsmiljø med minimal energibruk.

Vi sikrer nye ventilasjonsanlegg blir integrert på en god og hensiktsmessig måte, i nybygg og i rehabiliteringsprosjekter

Vi leverer velfungerende og bærekraftige ventilasjon som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives.

Rehabilitering av ventilasjon

Det kan være store besparelser ved å skifte ut gamle ventilasjonsanlegg til et moderne anlegg med høyere gjenvinningsgrad. Moderne ventilasjonsanlegg er mer rustet for ytre påvirkninger som temperatursvingninger og vind. Samt at anlegget gjenbruker varmluft i større grad, og overfører til ny luft.

Med nye ventilasjonsanlegg får du lavere energibruk og mer forutsigbare energiutgifter.

Energitiltak som balansert ventilasjon kan motta støtte fra Enova. Les mer på deres sider.

Service og vedlikehold på ventilasjonsanlegg

Klima og Bygg AS benytter datterselskap Air-Tech AS til gjennomføring og håndtering av service og vedlikehold på ventilasjonsanlegg.

Som samarbeidspartner innen ventilasjon kan vi tilby:

  • Prosjekteringstjenester
  • Leveranse og installasjon av alle typer ventilasjonssystemer
  • Rehabilitering av ventilasjonsanlegg
  • Behovstilpasset ventilasjon
  • Ombygging og utvikling av ventilasjonsanlegg
  • Utskifting og fornyelse av komponenter i eksisterende anlegg (spjeld, gjenvinner, filterkabinett, vifter, batterier, etc.)
  • Service på alle typer ventilasjonsanlegg

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 99 52 50 50