Totalentreprenør

Totalentreprenør – alle faggrupper (NS 8407 og 8405) Tiltaksklasse II

Klima og Bygg AS er en totalentreprenør som utfører oppdrag innenfor nybygg, vedlikehold, service og komplekse rehabiliteringsprosjekter i Oslo og omegn. Vi har spisskompetanse innen bygg og ventilasjonsteknisk fag. Firmaet har bred erfaring innenfor de mest kjente entreprisekontrakter.

Klima og Bygg er en solid, proaktiv og fleksibel samarbeidspartner som evner å håndtere komplekse prosjekter fra tidligfase til ferdigstillelse.

Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartner og det tryggeste valget for våre kunder. Når det kommer til kundens ønsker og behov er vi tilpasningsdyktig, fleksible og løsningsorienterte. Tett samarbeid med stor vekt på kommunikasjon bidrar til større grad av tilfredsstilte kunder. Noe som er svært viktig for oss!

Vellykkede prosjekter oppnår vi ved å ha innsikt og spisskompetanse innenfor bygg og tekniske fag. Selskapet har egne dyktige ansatte i avgjørende roller som er helt essensielt for å oppnå gode resultater.

For å sikre at produkter og tjenester leveres med høy kvalitet har vi opparbeidet oss et godt nettverk av seriøse leverandører og underleverandører.

Vi er et sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan – og bygningsloven

  • Sentral godkjenning i prosjektering av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3.
  • Utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 2.
  • Utførelse av ventilasjon og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3.

Vår kundeportefølje dekker store komplekse utbyggingsprosjekter fra offentlig til privat sektor, innenfor nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Samspillentreprise – større verdi for alle parter

Prosjekter med Klima og Bygg kan gjennomføres som en samspillentreprise. I en samspillmodell starter samarbeidet med oss allerede i en utviklings- og prosjekteringsfase. Partene vil identifisere, løse potensielle utfordringer og optimalisere prosjektet i sin helhet i et tidlig stadium. Felles definering av prosjektets målsetninger basert på økonomi, fremdrift og kvalitet legger føringer for et godt samarbeid, sikrer forutsigbarheten og reduserer risikoen.

Vi ser stor verdi og nytte av tidlig involvering fra alle parter, god kommunikasjon og godt samarbeid i alle typer byggeprosjekter.

Klima og Bygg er en solid totalentreprenør med flere års erfaring.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 99 52 50 50