Gjør karriere hos Klima og Bygg

Klima og Bygg har et sterkt fagmiljø som vi kontinuerlig styrker grunnet økende oppdragsmengde. Vi ser etter kandidater med rett kompetanse og stor interesse for faget som kan bidra til videre utvikling og vekst for firma.

Hos Klima og Bygg vil du jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte medarbeidere. Vi samarbeider med fagseksjoner i hele firmaet og jobber ofte i tverrfaglige team.

Vårt hovedfokus er å være en foretrukket samarbeidspartner for våre oppdragsgivere og underleverandører. Dette mener vi nås best gjennom dyktige medarbeidere som trives i sitt arbeid og som har en kvalitativ forankring hos ledelsen.

Send oss en åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter dyktige ventilasjonsmontører, tømrere, baser og lærlinger. Er du interessert i karrieremuligheter eller lærlingplass hos oss? Da oppfordrer vi deg til å sende CV, en kortfattet søknad og evt annen aktuell dokumentasjon.

Vi får kontinuerlig tilsendt åpne søknader og behandler dem fortløpende. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lærlingbedrift for blikkenslager og ventilasjons- faget, tømrerfaget.

Klima og Bygg er godkjent som opplæringsbedrift i Lærlingbedrift for blikkenslager og ventilasjons- faget, tømrerfaget.

Vi jobber aktivt med rekruttering til bransjen og har utdannet lærlinger i flere år. Utdannelsen skjer i tett samarbeid med opplæringskontoret for ventilasjons- og blikkenslager, tømrerefaget.

Som lærling hos oss styrker vi din fagkompetanse. Du vil bli involvert i spennende prosjekter der du får muligheten til å jobb bredt innen ditt fagområde. Samtidig får du innblikk i hvordan det er å arbeide for et stort og veletablert firma.

Ta kontakt med oss via e-post eller kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi ser frem til å høre fra deg!

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 99 52 50 50